Good Tech Conference

Årets mest intelligenta konferens!
Good Tech Conference är en nationell mötesplats för alla som leder och arbetar med utveckling av och med stöd av digitalisering. Det är norrlands största konferens inom digitalisering med över 400 deltagare från privat och offentlig sektor till startup-bolag.

Tema 2019
Intelligence är ett ord som är högaktuellt inom IT och digitaliseringsbranschen. Begrepp som smarta samhällen, smartphones med mera pekar på utvecklingen av mer intelligenta och enkla lösningar som är tillgänglig för alla. På Good Tech Conference 2019 tar vi reda på hur vi på ett intelligent sätt anpassar oss till digitaliseringen.

Inspirerande dagar
Med 3 fullspäckade dagar har du chansen att ta del av mer än 50 intressanta seminarier uppdelade i 7 olika delkonferenser, föreläsningar av Sveriges ledande talare inom digitalisering och mycket mer.

Early bird-pris fram till den 30 juni
I priset för samtliga dagar ingår hela konferensutbudet med fritt val bland alla programpunkter och dessutom luncher, tisdagskvällens Get Together med buffé samt onsdagskvällens bankett med underhållning. Passa på att köpa din biljett för 5990 kr (ord.pris 6490kr)

Mer information och anmälan >

Kontakta oss