Bron Innovation fyller 10 år - firade med medlemslunch

Bron Innovation fyller 10 år i år och vi startade firandet med årets första medlemslunchen i Sundsvall igår. Över 60 gäster från Brons medlemmar samlades på Centralen för nätverkande och inspiration.

Lars Persson Skandevall, VD på Bron Innovation, välkomnade till lunchen och berättade om vad som händer hos Bron just nu. Lars berättade om våra pågående och nya projekt och några aktiviteter som sker under året. 10-års firandet avslutas med Good Tech Conference 17 oktober.

Medlemmarna har efterfrågat fler mötesplatser, bland annat luncher, så nu kommer vi ha ett program under hela året med bra nätverksmöjligheter. När vi dessutom firar 10 år, så var det extra roligt att denna lunch kunde bli en upptakt för vårt jublieumsår, säger Lars.

Deltagarna bjöds på lunch och hann nätverka med varandra innan gästföreläsare Marcus Matteby, CIO vid Sundsvalls kommun, tog över scenen.

Marcus är en av tio ledamöter i regeringens AI-kommission, som har i uppdrag att säkerställa att Sverige tar tillvara på möjligheterna och hanterar riskerna för att få ut den fulla potentialen med AI. Marcus berättade om uppdraget och hur AI-kommissionens arbete ska leda till att stärka svensk konkurrenskraft.

Lunchen avslutades med kaffe, kaka och ännu mera nätverkande.


Nästa medlemslunch är planerad till den 11 april. Då gästas vi av Lisa Sällvin, universitetsadjunkt och doktorand i informationssystem vid Mittuniversitetet.

Föregående
Föregående

Europeisk GovTech pilot med Örnsköldsviks kommun

Nästa
Nästa

SustainGov ska hjälpa offentlig sektor att göra rätt saker